Har du spørgsmål? Ring idag på
2825 4608

Udskiftning af vinduer og døre

Står du overfor at skulle udskifte vinduer og døre i dit hjem? Det er en vigtig beslutning, som både omhandler funktionalitet, udtryk, energieffektivitet og ikke mindst kvaliteten af det udførte håndværk. 

CH-Byg, et enmandsfirma ledet af Carsten Husted, som gennem +40 år har været synonym med kvalitet, omhu og ekspertise inden for tømrer- og snedkerarbejde i Ringkøbing, Skjern, Videbæk og omegn. Jeg har opbygget en solid viden og ekspertise, der gør CH-Byg til det oplagte valg, når det drejer sig om udskiftning af vinduer og døre, renoveringsprojekter og boligforbedringer.

Du finder CH-Byg i Ringkøbing tæt på Videbæk og Skjern, men vi hjælper gerne dig der bor i en radius af 100 km fra Ringkøbing.

Ring allerede i dag

En personlig tilgang til håndværket

Når det handler om udskiftning af vinduer og døre, er det vigtigt at vælge en erfaren og pålidelig håndværker. Hos CH-Byg er du sikret en professionel og personlig proces, hvor jeg sørger for alt fra rådgivning og vejledning til montering og de afsluttende finjusteringer. 

Du behøver ikke at vide en masse om udskiftning af døre og vinduer på forhånd, da jeg gerne lytter til dine ønsker og behov, og ud fra det, deler min brede viden og sikrer at du får den løsning, der passer perfekt til dit hus, sommerhus eller virksomhed. 

Pris på udskiftning af vinduer og døre

Du tænker måske på prisen. Hvad koster det egentlig at få udskiftet dine gamle vinduer og døre med nye, energieffektive alternativer? Hos CH-Byg får du en fair pris, der afspejler den høje kvalitet af både materialer og arbejde. Jeg sørger for at give dig et tilbud, der matcher dine behov og budget, samtidig med at du får en holdbar og funktionel løsning.

Jeg tilbyder også at hjælpe dig med renovering af dit hus eller opfører en tilbygning.

Vælg de rigtige vinduer

Når du har besluttet dig for at skifte dine gamle vinduer ud, kan CH-Byg hjælpe dig fra start til slut. Vælger du A-mærkede vinduer, også kendt som vinduer med 3-lag glas, får du kvalitet, der holder mange år ud i fremtiden.   

4 fordele ved 3-lags vinduer:

  • De holder på varmen
  • De giver et sundere indeklima med jævn temperatur
  • De reducerer træk
  • Boligens værdi øges

Derfor skal du vælge CH-Byg

Når du vælger CH-Byg til at håndtere udskiftningen af dine vinduer og døre, vælger du ikke bare et tømrer- og snedkerfirma - du vælger en partner, der sætter kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed i højsædet. 

Skal CH-Byg hjælpe dig med afmontering af de gamle vinduer og døre og sætte de nye i, så tøv ikke med at tage kontakt. 

Giv et kald på Telefon: +45 28 25 46 08  eller send en mail til carstenhusted@gmail.com

Skift til kvalitet - Skift til CH-Byg

CH-BYG - Østerled 7, 6950 Ringkøbing
Telefon: +45 28 25 46 08
carstenhusted@gmail.com