Har du spørgsmål? Ring idag på
2825 4608

Renovering af hus i Ringkøbing

Overvejer du at få en renovering af hus, der passer lige præcis til dine behov og drømme? Måske drømmer du om et moderne køkken, et ekstra værelse til familieforøgelsen eller bare en opfriskning af husets udseende. Uanset hvad din boligdrøm indebærer, er det afgørende at finde en dygtig og omhyggelig håndværker, der kan omsætte dine ideer til virkelighed. CH-BYG er dedikerede til at gøre din boligdrøm til virkelighed.

Du finder CH-Byg i Ringkøbing tæt på Videbæk og Skjern, men vi hjælper gerne dig, der bor i en radius af 100 km omkring Ringkøbing.

Ring allerede i dag

Bred viden om renoveringsprojekter

Uanset om du planlægger en ombygning, total renovering af huset eller om det drejer sig om specifikke elementer i dit hus, er CH-Byg klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Jeg har erfaring med alt fra renovering af 70'er huse til modernisering af ejendomme. 

Ved renovering af dit hus er det vigtigt at være opmærksom på, at visse ændringer kan kræve en byggetilladelse fra kommunen. Dette gælder især, når renoveringen indebærer større ændringer af din facade, sætter kviste på dit tag eller andre tiltag, der øger boligens samlede antal af kvadratmeter.

Hvad koster det at renovere et hus?

Prisen for at renovere et hus kan variere betydeligt afhængigt af en række faktorer, herunder omfanget af renoveringsarbejdet og valg af materialer. Mindre renoveringsprojekter, såsom at opfriske et badeværelse eller udskifte gulve, kan typisk være mere overkommelige sammenlignet med større projekter som en totalrenovering af hele huset.

Hos CH-BYG tilbyder vi konkurrencedygtige priser på renovering af hus i Rinkøbing & omegn, og kan hjælpe med at skræddersy renoveringsprojektet, så det passer til dit budget. Vi giver gerne en detaljeret prisvurdering og rådgivning, så du kan få et klart billede af, hvad din renovering vil koste, inden du går i gang.

Derfor skal du vælge CH-Byg

Når du vælger CH-BYG til at varetage din opgave af tilbygning og renovering af hus i Ringkøbing, får du ikke blot en håndværker, men en partner gennem hele processen. Kundeservice er i højsædet, og jeg  går ikke på kompromis med kvaliteten af mit arbejde. Her er nogle af grundene til, at du bør vælge CH-Byg:

  • Kyndig rådgivning: Med fire årtiers erfaring i bagagen kan du trygt stole på min ekspertise. Jeg guider dig gennem hele processen og giver dig den nødvendige vejledning, så du ikke behøver at være ekspert selv.
  • Faglig stolthed: CH-BYG går ikke på kompromis med kvaliteten. Jeg bruger kun materialer af højeste kvalitet og sikrer, at arbejdet udføres med omhu og præcision.
  • Personlig service: Som et enmandsfirma er du kun i kontakt med én person gennem hele forløbet. Dette sikrer en gnidningsfri kommunikation og en personlig tilgang til dit projekt.

Skal jeg hjælpe dig i mål?

Kontakt mig allerede i dag og få en uforpligtende snak om dit renoveringsprojekt, ønsker og behov.

Giv et kald på Telefon: +45 28 25 46 08  eller send en mail til carstenhusted@gmail.com

Skift til kvalitet - Skift til CH-Byg

CH-BYG - Østerled 7, 6950 Ringkøbing
Telefon: +45 28 25 46 08
carstenhusted@gmail.com