Har du spørgsmål? Ring idag på
2825 4608

CH-BYG

Tømrer- og snedkerfirmaet CH-BYG i Ringkøbing er et enmands-firma, der blev etableret af Carsten Husted i 2007. Virksomheden holder til i Ringkøbing, men hjælper gerne med boligprojekter inden for en radius på 100km. CH-BYG udfører en bred vifte af forskellige tømrer- og snedkeropgaver, men har især specialiseret sig i renoveringsprojekter. Alle CH-BYGs projekter – store som små – bliver udført med den største omhu for at sikre kundens tilfredshed.

Tømrer- og snedkermester Carsten Husted voksede op i en landbrugsfamilie, men fandt hurtigt ud af, at hans egen store interesse lå inden for tømrerfaget. Under sit første praktikophold i en tømrervirksomhed blev han helt overbevist: tømrerfaget var den vej, han skulle gå. Carsten blev udlært tømrer i 1981 og har, grundet sine næsten 40 års erfaring med faget, opbygget en bred viden inden for sit felt – og især med renovering af huse. At se noget gammelt og slidt blive vakt til live og blive flot igen er Carstens helt store passion. Den passion udlever han hver dag gennem CH-BYG.

Derfor skal du vælge CH-BYG

Hos CH-BYG i Ringkøbing er kundeservice i højsædet. Det betyder, at arbejdet ikke er færdigt, før du som kunde er tilfreds med resultatet. Derfor er CH-BYG løbende i dialog med dig igennem hele forløbet fra start til slut for at sikre, at arbejdet udføres i overensstemmelse med dine boligdrømme, -ønsker og -behov.

Med næsten 40 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget kan du være helt sikker på, at CH-BYG i Ringkøbing giver dig kyndig rådgivning og vejledning til netop dit byggeprojekt. Du behøver derfor ikke selv vide en hel masse på forhånd.

CH-BYG besidder en helt særlig faglig stolthed og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Dette gælder både i selve arbejdet og i valg af materialer. Det giver tryghed for dig som kunde.

Et enmands-firma sikrer dig, at ham der lytter til dine boligdrømme er den samme som udvikler og i sidste ende realiserer din drøm. Derfor skal du ikke være bange for, at kommunikationen glipper i et led. Der er kun én person, du skal forholde dig til. Og det er Carsten Husted.

CH-BYG udfører

Komplet renovering af din bolig
Tagarbejde
Udskiftning af vinduer
Nyt inventar
Alt forefaldende tømrerarbejde

CH-BYG - Østerled 7, 6950 Ringkøbing
Telefon: +45 28 25 46 08
carstenhusted@gmail.com