Har du spørgsmål? Ring idag på
2825 4608

Tilbygning i Ringkøbing - Skab mere plads & lys

Drømmer du om mere plads til familien? Eller måske en lys og luftig udestue/vinterstue til de lange sommeraftener? CH-BYG er klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme. Som tømrer og snedker med over 40 års erfaring, kan jeg garantere dig kyndig rådgivning og håndværk af højeste kvalitet.

Du finder CH-Byg i Ringkøbing tæt på Videbæk og Skjern, men vi hjælper gerne dig der bor i en radius af 100 km fra Ringkøbing.

Ring allerede i dag

Tilbygning, der giver dit hjem nyt liv

En tilbygning er en fantastisk måde at skabe ekstra plads og værdi i dit hjem. Uanset om du bor i en murermestervilla fra 70'erne eller et moderne parcelhus, kan jeg skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov og ønsker.

Det er altid en god ide at rådføre sig med en professionel håndværker. CH-Byg har haft hands on i mange år, og kan bidrage med inspiration og ideer, som du måske ikke selv havde tænkt på. I tæt samarbejde finder vi løsninger, der opfylder dine drømme. 

Inspiration til din tilbygning i Ringkøbing

Mangler du inspiration til din tilbygning? Lad mig guide dig gennem mulighederne. Hvad med en moderne karnap, hvor du kan nyde solen og det dejlige lys, den skaber? Eller måske en hyggelig vinterstue med store vinduer og rummelighed? Der er mange spændende måder at gribe en tilbygning an på. Du kan enten få den til at ligne din eksisterende bygning eller give din tilbygning et helt andet udtryk. 

Der er mange overvejelser inden du træffer den endelige beslutning. Det er afgørende, at din nye tilbygning er integreret på en måde, så hele huset får glæde af den. Det får du ved at skabe en god forbindelse mellem de nye rum og det eksisterende hus. 

CH-Byg kan også tilbyde at hjælpe dig med udskiftning af vinduer og døre samt renovering af dit hus

Derfor skal du vælge CH-Byg

Når du vælger CH-BYG til din tilbygning, får du ikke blot en erfaren håndværker, men også en dedikeret partner, der går langt for at sikre din tilfredshed. Med +40 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget kan jeg garantere rådgivning og vejledning til netop din tilbygning. Du behøver derfor ikke selv være ekspert på området - jeg står klar til at guide dig gennem processen og sikre, at dine boligdrømme bliver til virkelighed.

Giv et kald allerede i dag

Lad os sammen drøfte dit ønske om en tilbygning i Ringkøbing og omegn. Fordelen ved at vælge CH-Byg som samarbejdspartner er, at der er kun én tømrer, du skal forholde dig til, da det er et enkeltmandsfirma. 

Giv et kald på Telefon: +45 28 25 46 08  eller send en mail til carstenhusted@gmail.com

Skift til kvalitet - Skift til CH-Byg

CH-BYG - Østerled 7, 6950 Ringkøbing
Telefon: +45 28 25 46 08
carstenhusted@gmail.com